2020-07-01 38 浏览
40度都阻唔到香港人喜爱打边炉既,况且麻辣火锅越辣越过瘾,我最爱既渝味晓宇重庆老火锅就热一热都要去,今眉去左湾仔QRE PLAZA店,地点方便又容易揾。而家点餐只需扫一扫QR Code便可以喇,好环保,我地2人都唔系食得好多野,就叫左美国安格斯优质肥牛、手打虾滑、韮菜猪肉饺、莴笋条、珊瑚蚌、现炸豆皮、今期仲有本月推介~鲜活海蛏,我地都唔执输叫左半份。呢度有样好,唔使下下叫大大碟,有半份叫,可以试多几款美食。2个人有倾有讲咁都唔错,呢度唔算迫,极度有空间感,设计有别于其他火锅店,而且抽气好好,如果觉得食完有浸味,门口仲有衣物除味剂比大家用,仲有酒精纸提供,真系食得安心又放心。