餐厅: 北京樓 (新城市廣場一期)
资讯:

2022-08-15 889 浏览
匯豐信用卡推出咗一個餐 $888 ,今日一同四行去食。前菜係冷艷三拼,有 -- 七里莊酒糟醉雞:都幾濃味而且滑- 北京醬蹄:都有好多塊-茉莉花茶煙素鵝:煙熏味好濃郁,都幾開胃•雲腿花膠雲吞雞:湯幾好飲,啲雞都幾嫩滑,有四大嚿花膠,仲有好多粒雲吞,我哋都食唔晒•松子黃花魚:呢個上店既嘅時候好驚喜,條魚好似拱橋咁,啲汁都好好味•烤北京填鴨(一隻):嗌嘅時候店員話可能要等一個鐘,但係有其他嘢食食食下都唔覺。啲皮都幾脆,唔算太肥膩,連埋啲皮食good •乾燒大明蝦(四隻)•瀖湯小籠包整體來說我覺得都幾高質,係家庭聚會既約地方
- 七里莊酒糟醉雞:都幾濃味而且滑
- 北京醬蹄:都有好多塊
-茉莉花茶煙素鵝:煙熏味好濃郁,都幾開胃

啲皮都幾脆,唔算太肥膩,連埋啲皮食good
•乾燒大明蝦(四隻)

•瀖湯小籠包

整體來說我覺得都幾高質,係家庭聚會既約地方
庆祝纪念
生日