2023-02-03
中午一點嚟到要排隊,前面有三四枱客,15分鐘就入得,都唔算耐!用QR code落單,有得比你揀辣度,多湯少湯,米線硬度,又有其他麵揀,真係好貼心,揀到自己嘅口味!欣賞!🍴 牛魔王麻酸辣米線 小辣 $68 (9/10)勁大碗!非常足料,有肥牛,牛肚,牛俐,酸菜,韭菜,腐竹,肉燥,芽菜,豆卜,每樣牛都要5舊,好良心🥰湯底濃郁,麻味同酸味唔算好出,小辣唔辣,飲落都幾清幾香,係好柔和嘅湯底,個人覺得未夠酸,辣度可以再加(平時食開譚仔酸辣,呢個仲冇咁辣添),但平衝得幾好,係好飲嘅!米線好滑,彈牙,份量幾多,肥牛唔算肥但有牛味,牛肚一絲絲好腍,牛俐好好食,彈牙又有牛味,仲要厚切,肉燥多又香,整體口感好豐富,好多料,真心好食,飲完個湯唔口渴,無味精,好好食🤤🍴凍檸茶 走甜少冰+$10 (7/10)正常有茶味,檸檬足,幾好!推薦指數: 9/10一定會再嚟食,下次想試豬大哥,暫時覺得好食過隔離啊一😜
🍴 牛魔王麻酸辣米線 小辣 $68 (9/10)
🍴凍檸茶 走甜少冰+$10 (7/10)
正常有茶味,檸檬足,幾好!
推薦指數: 9/10
一定會再嚟食,下次想試豬大哥,暫時覺得好食過隔離啊一😜