=========📍北角簡約cafe -- Pause It💛☕Bookmark咗呢間cafe一排,前排知道佢喺炮台山開咗分店就同朋友去試下💛當日中午時間去到大約等咗15分鐘就有位😋----------⭐煙三文魚班尼迪蛋($78)呢個基本上差唔多枱枱都會叫😋首先賣相唔錯幾吸引👍有兩大隻蛋,不過可惜切開得一隻蛋有流心,另外嗰隻就熟咗🙊多士比較細份,但口感還好,帶微脆🙈三文魚正常,咸香唔算重🙈整體黎講普普通通----------⭐紅菜頭雞肉意大利飯($88)粉紫色嘅賣相幾特別幾吸睛😋雖然睇落隻碟好細,但原來好深,所以飯嘅份量都幾多,share食就啱晒😍risotto食落幾creamy,飯粒有咬口👍味道方面,我同朋友一致覺得佢個味好似雞皇飯,都係鹹鹹地咁😂😂😂正正常常唔算特別🙈----------⭐黑芝麻拿鐵($40)拉花幾靚,有心思😍飲落芝麻味道濃郁,好似飲緊芝麻糊咁💕但小編覺得如果苦味再濃啲會仲正🙈-----------整體黎講小編覺得呢到嘅食物味道屬正常,無太大嘅驚喜,但飲品值得一試💛另外店員服務有禮,食得好舒服💕------------賣相:7.5/10味道:6.8/10性價比:6.

=========
📍北角簡約cafe -- Pause It💛☕
----------
⭐煙三文魚班尼迪蛋($78)
----------
⭐紅菜頭雞肉意大利飯($88)
----------
⭐黑芝麻拿鐵($40)
-----------
------------