2019-05-21 403 浏览
星期日來到這小店,因為大電視台在星期六介紹,來到已人山人海,來到已是十二時, 門口見到很多人, 以為要攞籌, 原來啲人喺度等位, 最特別是不是要攞籌 ,而是要去買飛, 重新一次,你沒聽錯,是直接去門口收銀到直接落單,無論你是外賣或堂食,所以最好先想想吃什麼才好排隊!當然是 無名 二來的海南雞飯, 當然是無骨啦, 貴少少都值得, 原來有湯送當然開心啦, 因為一個人來吃, 揀咗一個面壁位, 不過個位都幾窄, 之後就又有個夥記 ,不斷叫number, 個number就係叫餐時嘅籌號, 因為真係好好生意, 終於等到我, 個店員姨姨, 送餐時 不斷叫個湯好熱小心, 都真係好熱, 真心講個雞普通,但個湯真係一流, 不過最唔好就係啲餐具, 全部是即棄, 下次你嚟食嘅時候要帶餐具! 其實店舖仲有其他食品可以下次再試!