呢間車仔麵幾扺食,$49四個餸任揀,就入去試下!叫咗四個餸,發現嚟嘅時候比錯牛筋同埋漏咗韭菜餃,即刻侍應講,就比返我,都幾抵食。🍴四餸車仔麵 $49 (7.3/10)要咗滷水大腸,柱侯牛腩,咖哩尤魚,韮菜餃,油麵,腩汁加新秘製港式車仔蒜蓉沙嗲風味香辣醬,要葱。餸份量都幾多,每樣有5,6舊,韮菜餃有2隻,大腸入味真肥膏,好淋冇異味,牛腩唔鞋口,有肥膏唔痴牙都淋身,魷魚都大片少少彈牙,韮菜餃大隻,正常,韮菜味唔算好濃,啲餸基本上都幾好食!油麵正常份量,男仔食可能唔飽,可以+$9加底🤣麵比較幼身,煮得剛好,都彈牙,ok的,湯底有腩汁味,但冇咩沙嗲辣味,唔辣,得蒜蓉味,還好冇咩特別,整體嚟講都幾唔錯!推薦指數: 7/10啲餸自家製冇乜味精,食完唔口渴幾好,又唔會鹹,味道啱啱好,係個湯就冇咩特別,但都ok,可能下次試下辣汁先。

🍴四餸車仔麵 $49 (7.3/10)

推薦指數: 7/10