2019-09-05 43 浏览
今次又係北角區(因為北角真係好多好嘢食), 朋友介紹左我呢間較為低調嘅咖啡店,我起初都以為係新開,後來從靚女老闆娘(我估應該係)口中得知,原來已經開業左差不多1年,因為之前無乜特別做宣傳,所以唔係特別起眼,好多街坊或附近做嘢嘅人(包括我)都唔知有呢間店,老實講,其實位處商場嘅地點一啲都唔隔涉,可能只係响1樓嘅關係,所以無咁起眼。本身餐廳地方好大,可以搞function或一大班人gathering 都無問題。老闆娘其實主力搞咖啡,但因為今日响公司真係已經飲咗好多杯咖啡,所以叫咗兩個set dinner (5号同6号) 跟花茶,都好好味,一日六款晚餐,兩星期換一次menu一間好有誠意嘅咖啡室,好值得介紹俾大家一試
今次又係北角區(因為北角真係好多好嘢食

一間好有誠意嘅咖啡室,好值得介紹俾大家一試