2022-01-25 863 浏览
之前一路好想是沙田𠮶间BEANS不过好少机会过去𠮶边 呢日路过荃湾见到原来喺依度 又唔太多人等就冲左入去试 等咗十分钟就有位☺️佢嘅全日menu好抵食 叫主食送饮品 呢度冷气好大 所以大热天时我都叫咗杯姜茶 🥳加$25仲可以有薯条或者沙律🥗🍟不过因为我叫咗个咸蛋黄蟹肉意粉 知道应该会食唔晒 所以拣咗羽衣甘蓝藜麦沙律🍝另一份就因为系烤鸭三文治本身已经跟咗薯条同沙律 🥪 所以无加到其他嘢意粉系足料而且非常有诚意 食到好多蟹肉又有满满嘅咸蛋黄酱 摆盆仲扮到成只蟹咁 十分欣赏👍🏻烤鸭蒸包汉堡都足料 包入面有好几件又厚又大件嘅烤鸭 不过个蒸包偏细 男士食会未必够饱肚👻其实仲可以加$25食埋佢哋嘅蛋糕 不过最后都因为好饱无加到😁💰黄金蟹肉意大利粉 加配羽衣甘蓝藜麦沙律$123北京烤鸭蒸包汉堡 薯条 沙律 $122👉🏻#荳子 荃湾海坝街99号地下 .__________#荃湾 #荃湾美食 #文青咖啡店 #咸蛋黄控 #文青cafe #打卡cafe #打卡热点#hkcafe #beans #openrice #hkcoffeeshop #checkin #tsuenwangoodfood #tsuenwa
加$25仲可以有薯条或者沙律🥗🍟

💰黄金蟹肉意大利粉 加配羽衣甘蓝藜麦沙律$123
北京烤鸭蒸包汉堡 薯条 沙律 $122

👉🏻#荳子
荃湾海坝街99号地下
__________
#hkcafe #beans #openrice #hkcoffeeshop #checkin #tsuenwangoodfood #tsuenwan b
#きっさ #コーヒーショップ #コーヒー #インスタ #スポット #インスア映え
__________