2018-12-17 93 浏览
咁岩同男朋友經過,又想食啲有湯既熱食,見到餐牌又唔貴所以就入嚟試一試。是日優惠$1甜薯:雖然知道係一蚊,唔會有咩期望,但係佢哋連翻熱都冇,就咁樣凍上,令我哋有啲O嘴。芝士吉列豬扒湯烏冬:賣相唔錯,但炸粉比較厚,不過一分錢一分貨,湯烏冬熱辣辣食都令人幾滿足,仲要有埋中華沙律做配菜,都算幾似樣。海膽魚生飯:幾十蚊就有魚生食,仲要擺碟幾靚又夠豐富,唔可以要求有幾新鮮,有幾鮮甜,但係勝在餐牌有嘅材料佢都有比足又夠飽肚,都ok!日式炸餃子:餃子炸得好脆好香口,不過食落裏面有啲乾。醬燒鯖魚:甜甜地好普通冇咩特別。乳酸特飲及蘋果特飲:前者好淡冇咩味。後者好普通,中規中矩。環境坐得幾舒服,出邊仲要有自助湯同沙律吧,真係包你食到飽。如果對食唔係好有要求,其實係一間唔錯又實惠嘅飯堂。
甜薯
芝士吉列豬扒拉麵
海膽魚生飯

炸餃子

日式炸餃子:餃子炸得好脆好香口,不過食落裏面有啲乾。
煎鯖魚

醬燒鯖魚:甜甜地好普通冇咩特別。
乳酸特飲及青蘋果特飲

乳酸特飲及蘋果特飲:前者好淡冇咩味。後者好普通,中規中矩。

2018-11-12
炸餃子