2004-02-29
除了包以外,其實佢個hand-dip奶昔都好正,有四款味道選擇,個人至愛幾時都係呍呢嗱,其次因朱古力,不過32蚊一杯,唔平。以價錢計無疑BC省同呢度係差不多,但不要忘記兩邊的生活水準及物價有別,在果邊在任何一間快餐店求其食個包餐都起碼要八、九蚊加紙,但五、六十蚊港紙在香港已經係食得唔錯。加上材料多數係本地貨,如包就係一間本地麵包代理,牛肉也不知是不是quarter pound,實在想不出要收番咁貴的理由。加上在果邊話晒都係餐廳,仲係坐得幾舒服果隻,而家雖然有人serve,但講到尾都係food court,如果要收番成六十蚊一個BC Burger Combo,所以我覺得佢唔太抵食。不過值得一讚就係佢地都從善如流,起碼見到佢廚房入面的煮食員工都帶番對膠手套,而又多了一個侍應在幫客人奉餐,起碼都叫有進步。