2022-08-26
第一次食係去荔枝角分店,見到個名幾有趣所以試下😆甘岩經過觀塘見到開左分店又再食!觀塘平日lunch hour真係多人到不得了.好彩都係等左15分鐘左右.餐廳分開左邊同右邊.收銀係中間.坐落都幾寬敞舒服.雖然係快餐店🥤但係都好乾淨.叫完野食比埋錢就有店員幫手安排坐位.加左飲品既就記得拎埋先好坐低啦~飲品自取兩個人食左$144,有兩個主食🍚加一枝餐飲🥤1)燒鵝肝黑松露炒意粉 $68估唔到lunch都食到甘高級~鵝肝size岩岩好.唔會太細舊.絕對可以夾到成個意粉.黑松露味道都好濃.唯一既問題係點降炒意粉整到好似湯意粉甘><我期望個汁會'結'啲.2)日式咖哩吉列牛蛋包飯 $68呢個真係大碟夾抵食💙一大碟飯加好靚既蛋再加一份沙津仲有一份牛.剩係賣相都100分啦!味道都唔錯架.牛肉唔會整到十成熟.仲有啲紅紅地.岩岩好.唔會"un”.而咖哩就甜甜地好岩送飯.食埋個沙津🥗就岩岩好大滿足啦!3)富士山蘋果伯爵茶 單買$18 跟餐$8因為係開放式雪櫃.所以唔會太凍.女士夏天都可以飲💙飲落去好香伯爵茶味.記得搖一搖先好飲呀.因為裡面有啲好細粒既蘋果茸🍎唔會好甜下次會繼續幫襯.試埋其他💙
兩個人食左$144,有兩個主食🍚加一枝餐飲🥤
1)燒鵝肝黑松露炒意粉 $68