2018-12-01
台式飲品店係香港開到成行成市,間間都有自己風格,田籽賣既,大概就係一份品味係多人既旺角行返近洗衣街,靜了一點,就係依個角落,可以手沖一杯特製飲品,再係最後貼上一粒紅色心心先將茶送上,感覺真係良好不能説的秘密,桂花蜜綠茶,本身好怕好甜既野想叫少甜,但依一杯係得一個甜度,入口發覺甜度啱啱好,有蜜味而桂花味都好出配埋口感較輕身既綠茶,感覺好清新、好舒服,配搭得好好拎左茶亦可以挨近特色牆慢慢歎另一杯試左香港好難混,係蜜檸檬烏龍,入口清甜,蜜味香,檸檬味同烏龍茶配搭非常出色唔會蓋過左茶味,烏龍茶亦屬上等,實在係幾好味好舒服有別於其他茶店,唔係只諗賺得多,但用心做好茶、做好自己既特色品味就係飲得特別舒服,而且係好多高質果茶賣緊$3x既時候,佢既性價比極高一定成日黎飲#真係要靠地下個投影先搵到#另外有啲店都有放粒紅色野係杯但就唔係心#心就係特別貼心的感覺
#真係要靠地下個投影先搵到
#另外有啲店都有放粒紅色野係杯但就唔係心