2021-04-14 91 浏览
終於黎打卡啦~~提早一星期book位,但下午時段已經full左,剩返夜晚時段有位。原來下就同夜晚嘅menu 係唔同~下就好似吸引d🤣🤣🤣搭𨋢上到去係精品雜貨店,要行入去先係餐廳。金平牛肉定食💰138豚肉生薑燒定食💰138兩者配菜都有蘿蔔漬、清酒溏心蛋、茶碗蒸、胡麻菠菜。只係主菜唔同~蘿蔔漬:酸甜又爽口,有少少柚子好開胃。清酒溏心蛋:外表好靚仔☺️,但就食唔出酒味。茶碗蒸:中規中矩,再嫩滑d更好~胡麻菠菜:菠菜配搭麻醬同柴魚片。金平牛肉:牛肉連同蓮藕、洋蔥爆得好香,落埋辣椒絲係個面做點綴。豚肉生薑燒:豬肉加埋洋蔥同生薑一齊炒。帶點甜,吸收醬汁嘅精華,好入味!沖繩海鹽富士山💰98蛋糕上面有芝士奶蓋,旁邊有海鹽雪糕。點埋糖漿黎食,甜甜鹹鹹又唔錯喎~但價錢真係偏貴,為左打卡而嗌🥲惠顧料理可以半價追加飲品,但我地無嗌到~~飲水就好了。有青瓜水同蝶豆花水可以選擇。整體而言,性價比低,價錢偏貴,打卡一次就好🤣食物中規中矩,只勝在餐具、碗碟同擺設靚。
終於黎打卡啦~~
原來下就同夜晚嘅menu 係唔同~
下就好似吸引d🤣🤣🤣

搭𨋢上到去係精品雜貨店,要行入去先係餐廳。

金平牛肉定食💰138
豚肉生薑燒定食💰138

蘿蔔漬:酸甜又爽口,有少少柚子好開胃。
清酒溏心蛋:外表好靚仔☺️,但就食唔出酒味。
茶碗蒸:中規中矩,再嫩滑d更好~
胡麻菠菜:菠菜配搭麻醬同柴魚片。

沖繩海鹽富士山💰98
但價錢真係偏貴,為左打卡而嗌🥲

惠顧料理可以半價追加飲品,但我地無嗌到~~飲水就好了。
有青瓜水同蝶豆花水可以選擇。

整體而言,性價比低,價錢偏貴,打卡一次就好🤣
食物中規中矩,只勝在餐具、碗碟同擺設靚。