2023-10-03
今日我地又係觀塘區搵食啦🤭 觀塘區一向出名美食多💕 巴巴串係其中一個搵食聚會既好地點‼️ 餐廳好大座位好舒適❤️ 可以三五知己黎串串燒又得, 十零廿人大型聚會都無問題😍一到餐廳已經比好多野食吸引🤩 有熟食區, 大量串燒區, 甜品生果區, 雪條雪糕區🥰 絕對可以食到飽飽又好多選擇🤤我地就好喜歡串串燒🍡 睇著串燒一串串係到轉😆 等食既感覺非常好👍🏻 亦可以用網燒🤭 兩者都非常方便💛 每位食客都有一客扇貝, 蠔🦪同黃金大蝦🍤, 每枱亦會送上一份長茄子🍆💜重點推介✨⭐️ 大量海鮮牛雞豬串燒⭐️ 熟食區- 金菇肥牛卷⭐️ 燒棉花糖+燒菠蘿🍍 (菠蘿好甜好好味)⭐️ 4人同行加送- 明爐燒石斑10級推介: 石斑魚肉嫩滑, 湯底滑甜🥰配埋蜆肉豆卜粉絲一流呀🤤⭐️留肚食甜品生果🍉🍍溫馨提示: 記得要留肚呀🤭 因為真係好多款式既野食同甜品🍮多謝餐廳姨姨既款待💕 佢地都好好人好有禮物💜 下次再同屋企人一齊再黎幫襯😚
重點推介✨
⭐️ 大量海鮮牛雞豬串燒
⭐️ 熟食區- 金菇肥牛卷
⭐️ 燒棉花糖+燒菠蘿🍍 (菠蘿好甜好好味)
⭐️ 4人同行加送- 明爐燒石斑
⭐️留肚食甜品生果🍉🍍