2019-04-10 364 浏览
平时见依间餐厅好多人排队,一直都好想试下,但都冇机会。今日中午12:30左右,见餐厅竟然有空位,就入咗去叫咗两个午市套餐,套餐本身系包一个前菜同埋汤,另外仲有嘢饮同埋主菜,非常丰富。饮品方面加钱叫咗一杯薄荷朱古力,朱古力味十分浓郁,但系就会令到自己开始有少少饱,所以建议都系叫返普通嘢饮!另外,跟餐嘅南瓜汤系用南瓜蓉打成,口感顺滑,真材实料。不过前菜嘅牛角包就有少少逊色,唔够脆,似普通面包。轮到主菜啦,牛扒非常好食,但系量唔多,所以如果男士自己食一个餐可能就会唔饱啦,我哋选择咗三成熟,肉汁多而且口感都嫩滑,唔会食到有根,肉味都浓郁。另外我哋再叫咗个burger set,汉堡包非常足料,超大个,将个口张到最开到食唔到😂所以就要分层食,但整体来讲汉堡包入面嘅肉都系好食嘅,而且10分抵食!
薄荷朱古力
2019-03-10