Lab eat bristro 係旺角好出名,有2間分店,之前食過另一間感覺唔錯,所以今日朋友生日就試下榮高呢間啦~🫡一早就係openrice book左位,今日打黎confirm booking既時候,店員話有分半自助餐/普通dinner,半自助就係主食+$98升級,咁我就話問下朋友先🤔店員都好好話留住近自助區既四人位比我再決定⋯去到現場入左座,最後朋友都係覺得90分鐘要食主食加自助區太趕,我地仲有蛋糕🎂所以我地就諗住落單散叫,點知店員一句話:「唔得喎!」我地心諗點解唔得?店員話留左比你地啦,坐係呢區一定要加$98升級,咁我地話調位囉,坐返去普通區,店員就勁唔耐煩😑之後擾攘一番,先安排返我地過去,仲要催我地快啲過去😑勁無禮貌⋯之後上菜既時候,我地叫左4個main, 2個side, 根本唔夠位放,又唔收走啲食完既碟,係咁催話要放低🥲叫佢收,就一句話:「放低先啦」唔理人🙂咩事??冇拉拉點解要受氣⋯切餅費收左$150,但咩服務都冇⋯出面餐廳係會幫手按人頭切,分碟🤨🤨食物方面, risotto味道好古怪,啲肉質又奇地地鬆軟,搞唔掂,唔建議😖牛扒、豬肋骨正常啦,埋單$1500,4條友,其實ma
食物方面, risotto味道好古怪,啲肉質又奇地地鬆軟,搞唔掂,唔建議😖牛扒、豬肋骨正常啦,埋單$1500,4條友,其實make sense, 但態度真心有問題⋯⋯⋯食完都唔開心😫
黯然銷魂飯
2023-02-16