2022-08-08 45 浏览
今年男朋友生日,我特登係旺角好出名嘅Lab Eat Bistro Book咗位。希望同佢講一個難忘嘅生日🎂❤️我哋首先叫左個小食乜「蟹」都有 。呢個我會形容為重量級蟹子沙律🥗因為入邊真係有好多蟹柳蟹肉同勁多蟹子係上面。每一啖食落口都勁滿足,同有好濃郁嘅蟹肉味。呢個真係超級好食😋跟住試嘅係四川担担溫泉蛋卡邦尼意粉。超特別嘅配搭。味道香滑濃郁,連埋溫泉蛋一齊食真係非常滋味。真心呢個係值得一試嘅菜式👍🏻男朋友食完都覺得好有surprise 👍🏻跟住都主菜頂級牛腰扒 配 Barton & Guestier Reserve Merlot, France 。有好香嘅牛肉味。牛扒煎到五成熟,拎到出嚟嘅時候就啱啱七成熟🤣時間啱啱好👍🏻肉質非常腍。超級好食😋食咗咁多肉當然要叫返個普羅旺斯燴菜嚟清清個口😋燴菜煮得非常入味,但又不失蔬菜嘅鮮甜味。唔錯👍🏻之後我哋仲叫左杯野飲有汽檸檬。味道酸酸甜甜,非常清新。啱晒食完嘢之後清清個口👍🏻今晚男朋友對呢餐生日飯好滿意。仲話之後一定會再嚟👍🏻

今晚男朋友對呢餐生日飯好滿意。仲話之後一定會再嚟👍🏻