2022-04-13
今日提早咗收工,真係捉緊堂食嘅時間🙂 5:00食串燒,好在食物上得好快,夠時間食到飽飽。第二次嚟食,同樣都係好正😝非常推介rose wine,我冇諗過成杯酒咁靚,而且上面仲有菠蘿乾裝飾,成杯酒好吸引。啱女仔飲😝另外要杯snow ball,都係相對容易入口女仔會比較合適。❁燒鮑魚 $72勁正三隻大大隻,而且上面加咗炸蒜、香蔥,食落好有咬口好惹味🙂❁ 燒汁牛仔骨 $48牛仔骨必食😼好惹味,比我預期大件,肉質頗腍,提供左刀仔俾大家自己切。❁ 安格斯牛肉蔥串 $32如常好食😋❁ 炭燒法國鵝肝 $78幾特別嘅食法,香口。❁ 鹽燒鮮白鱔串 $58 完全不腥,白鱔皮燒得香脆,充滿油脂香味~同行朋友話白鱔滑,好厚肉❁ 芝士和牛串 $32好香牛味,有少少脂肪,好香口。上面配埋勁野味嘅芝士😋❁ 安格斯牛肉蘆筍串 $38本身我好鍾意食蘆筍,因為咬落去嘅口感好得意。配埋薄薄嘅牛肉片😋❁蟶子皇 $98總共有兩隻,燒得唔會過熟,所以咬落去口感軟熟。上面仲有好多蒜同蔥😃
❁燒鮑魚 $72
❁ 燒汁牛仔骨 $48
❁ 安格斯牛肉蔥串 $32
如常好食😋
❁ 炭燒法國鵝肝 $78
幾特別嘅食法,香口。
❁ 鹽燒鮮白鱔串 $58
❁ 芝士和牛串 $32
好香牛味,有少少脂肪,好香口。上面配埋勁野味嘅芝士😋
❁ 安格斯牛肉蘆筍串 $38
❁蟶子皇 $98