2018-12-07 252 浏览
同老公食完飯,特登去綠林,入到去,冇太多客,我們仲坐四人位,幾闊,阿姐D態度麻麻地,呢間糖水舖,其實,已經食過好幾次!但今次真係超失望!真係冇下次!我地叫左個楊枝金露小丸子,西瓜涼粉配雪糕!首先,楊枝金露小丸子,賣相完全同幅相唔同,冇左中間堆芒果,味道方面,芒果有幾粒大ge,但唔甜得黎帶酸,但西柚仲勁酸,(當然,知道西柚會有微酸),個呢碗直頭係酸到苦澀個種。到個西瓜涼粉配雪糕,個雪糕雲尼拿味,雪糕球夠大,夠凍,完全冇問題!出事ge係下面2樣,西瓜一D都唔甜,最差係底個浸涼粉,配起黎食一D都唔fresh ,係一種怪味,唔知係唔夠凍定係乜野,總之感覺就唔新鮮。好差!我們2樣都食左一半去左埋單(唔想委屈自己),2款野埋單8X元,下次,我們會食返松記!呢間真係會blacklist!(第一次寫食評,因為D食物真係太垃圾了)

但今次真係超失望!真係冇下次!

我地叫左個楊枝金露小丸子,西瓜涼粉配雪糕

(第一次寫食評,因為D食物真係太垃圾了)