勁多💥涼拌小食💥揀呀🥢有辣有唔辣😍食完再喺隔離買$3豆腐花😂︎︎ ☘︎︎ ︎︎☘︎︎ 東坡肉飯 $𝟛𝟝➪ 肥瘦多層次且分明、比例各半,很愛這種口感實在係無得頂呀🤤肥肉油滑、瘦肉比想像中嫩口😮︎︎ ︎︎☘︎︎ ︎︎ ︎︎☘︎︎ 涼拌小菜:〖牛雞多併 〗 ➪ (五香牛肉、雞腎、牛鍵👍、牛蹄筋) ➪ 灑滿白芝麻粒再淋上麻油的涼拌配搭,爽口的牛蹄筋很少見呢😍還有雞腎、五香牛肉、牛腱即是牛展,超愛!😻有肌肉纖維的牛展很好咬口🤣以涼拌來食一樣好味😋☘︎︎ ︎︎☘︎︎ 涼拌小菜:〖豬多併 〗 ➪ (豬肚條、豬耳絲)👍 ➪ 切條的麻辣豬肚及豬耳絲,配清新爽口青瓜絲,同樣地淋上麻油拌在一起,微微的麻辣用以調味,不會太重,只會剛好到咀邊,不會刺胃,夏天吃真的最適合!!很爽!食到我gur哂🤤 ︎︎ ︎︎☘︎︎ ︎︎ ︎︎☘︎︎ 椒麻手撕雞(原隻)$𝟙𝟚𝟠➪ 太過估自己的吃量😹原隻椒麻手撕雞原來真的很多,哈哈,如果少人吃叫半隻$68都可以😌外表白滑雖看似無味,同樣地淋上麻油,咀嚼中微微的麻味會慢慢滲出,我自己再加涼拌麵吃,很過癮呢😼

︎︎ ☘︎︎ ︎︎☘︎︎ 東坡肉飯 $𝟛𝟝