2019-05-09 11 浏览
睇相就覺得呢間bar好特別,真係好岩女仔黎,有勁多打卡位!包括有3D 牆、千秋等等,酒吧娛樂設施也不缺,有beer poong、飛鏢機等等。呢度除咗酒Menu好有特色之外,食物餐牌都有好多選擇,已經係餐廳嘅級數。我們先點了兩杯飲品和兩個小食。朋友點了啤酒而我點了Mango mule,有fresh lime, mango purée和ginger beer,口味清新自然!香草炸魚條配檸檬汁($88)炸魚薯條就食得多,炸魚條就少食,呢個拎來做酒走小吃真係非常好,一口一條,很方便。蒜香雞翼條($88)香脆又超級惹味!加埋炸蒜同辣椒,有大排檔的感覺。好味!因為小食的質素都不錯,晚飯令人期待,套餐可以選湯或沙律,這晚吃的是西蘭花忌廉湯,個碟超靚,估唔到個湯仲拉埋花 ,好有誠意。朋友點了牛扒($328),擺盤很架勢!成個盤景咁!有非常多嘅配菜,分量十足! 牛扒內裡都幾有肉汁。我點了較少看到的慢煮脆鴨脾配鵝肝($258)有兩隻鴨髀仲有厚厚的鵝肝!擺盤一樣大堆頭,除了紫薯、還有各種蔬菜,勁健康,很欣賞!-呢度嘅食物以酒吧餐廳來說都幾有驚喜,比想像中好,雖然價錢唔平,不過份量足,又都坐得幾舒服,仲可以打

香草炸魚條配檸檬汁($88)

蒜香雞翼條($88)
香脆又超級惹味!加埋炸蒜同辣椒,有大排檔的感覺。好味!

呢度嘅食物以酒吧餐廳來說都幾有驚喜,比想像中好,雖然價錢唔平,不過份量足,又都坐得幾舒服,仲可以打下卡!