2009-08-05 8 浏览
我就係見呢度有咁多人話好食, 諗住去試下喇! 雖然我第一次寫食評, 個原因係我覺得今次真係要發表下, 我之前都成日睇openrice, 睇人地寫的野去試下食. 一入到去, 見到個餐牌, 就點左個roasted chicken 同豬扒, lemonade同iced tea. 個扒又細喇, 個side dish又無得揀喎. roasted chicken係黎左隻雞髀, 但是食落去居然係"鞋"架. 雞髀都可以係"鞋", 我都係第一次咋! 個pork chop呢, 普普通通囉! 但是每個dish都要百幾蚊噃, 根本一d都唔值呀! 原本我d朋友係上星期六黎呢度慶祝生日, 好彩當日呢度無位咋, 唔係就生日都一吐氣喇! 我去火間土食, 仲平過佢, 個view又靚過佢, 仲要d野食仲好味! 比起我上星期五去amigo, 雖然俾左差不多千五蚊, 但是野食多好多(差不多四倍)喎! 係呢度食都要四百幾, 不如去amigo喇! 完全勁唔扛食囉! 仲要個waitress問我地好唔好食喎, 剛食左一啖, 就即刻問喇, 仲要問左我兩次喎!
2009-08-04