御满屋日本料理,食日式放题,见Openrice成千个好评就知咩料😳听朋友推荐过高质又多选择,特色食物包括,装修都系简约和风,饮品、甜品、冷盘、炸物都可以自助,都几方便同舒服既😙饮品好多选择,冷热清酒梅酒Somersby都有,好有Heart🫶🏻开战,刺身时间,满屋刺身都系出名鲜,三文鱼肉质肥瘦适中,好味😋赤贝好爽,油甘鱼同赤虾都好鲜好味,推介剑鱼腩🐠肥美而唔油腻,好好既口感,北海道带子都系必食,超鲜甜🥰我食放题从来唔食手卷同寿司因为太易饱,只有黎满屋先会食,因为佢会做个迷你版,又可爱又特别❣️一式三款:海胆手卷、蟹膏蟹肉手卷、香葱吞拿鱼手卷,各有风味,好足料,又鲜又浓味😙正美国薄烧牛肉,超级浓牛味,肉质都嫩,完全超出放题质数,要食😎和风牛柳粒,多肉汁,铁板烧几惹味👍🏻食日本野当然唔少得串烧,盐烧牛舌,劲香,烧到足满牛味同焦香,好好味✨盐烧海虾同盐烧鸡翼都烧得唔错,鸡翼烧到超级脆皮😆天妇罗都有惊喜,个粉浆一啲都唔hea,做到松脆,相当唔错,虎虾同帝皇蟹棒都好味🤤净系做日本料理都超多选择,刺身真系信心保证🌟一口手卷都系必选,料理用料同调味都高质,其实,日式放题做好日本野已经够晒数😇感觉一次过食

刺身

泰式生虾

海胆手卷、蟹膏蟹肉手卷、香葱吞拿鱼手卷

美国薄烧牛肉

和风牛柳粒

烧生蚝

盐烧牛舌、盐烧海虾

天妇罗

净系做日本料理都超多选择,刺身真系信心保证🌟一口手卷都系必选,料理用料同调味都高质,其实,日式放题做好日本野已经够晒数😇感觉一次过食晒所有和风食物咁,满足之选🤞🏻
刺身
泰式生虾