2021-10-19 273 浏览
今日同屋企人五個人去咗呢一間餐廳食晚餐,服務質素不知所謂。咁B類餐廳,五個人就分咗兩張枱,一張坐三個人,另一張坐兩個,唔係黐埋一齊。咁正常比餐具同水都應該會分開兩張枱俾,但依一間餐廳竟然醒到俾晒五杯水同5分餐具去兩個人嗰張枱度,然後要個客自己特登去將啲水同餐具攞去比另一張枱。(隻杯仲要係崩既)然後我食食下野嘅時候停咗一陣,佢就過嚟收咗我份餐具,我問佢攞嘅時候佢竟然要我自己攞過一份。。。 係唔係玩嘢啊!然後再講下啲食物質素,佢肉燥飯勁濕勁咸,都唔知係咪用海水煮。然後塊豬扒都一樣係頂級咸,食多幾餐相信可以去隔離間醫院睇吓個腎啦! 無論服務質素定食物質素一間餐廳都俾唔到一個合格嘅分數,絕對唔會再嚟中伏!😡
今日同屋企人五個人去咗呢一間餐廳食晚餐,服務質素不知所謂。

2021-10-19