見餐牌好肉幾多野食就試下啦,點知坐底左之後就知入左黑店,室肉坐底既食客大多數都在抽煙,點知發現原本連伙計都明正言順係度邊做野邊抽煙更離譜既係攞碟餸埋嚟既時候都照食住支煙, 好似入左間黑店,連d伙計都好似黑社會咁諗住食完餐飯都算啦,都唔會有下次一坐底就對兩碟酸姜,同花生嚟,當然要計錢啦,咁既大排檔feel既地方都要比埋d咁野,有d過份,再加埋又室內抽煙,明明店內張貼 "嚴禁吸煙”連d伙計都照吸已經好燥,又唔出得聲,點知佢地會唔會係d餸到加料我地點左啫啫雞煲,絲瓜炆魚肚,同埋火煵鱔煲點知d餸嚟到重燥,啫啫雞煲同埋火煵鱔煲好油根本係超級難食個隻,啫啫雞煲裹面d豬潤又鞋又硬,d雞重離譜全陪都係雞胸,又係又鞋又硬個隻,再嚟絲瓜炆魚肚,d魚肚重衰過d豬皮,碎濕濕,絲瓜得幾舊,重有就係佢放左好多肥豬肉碎去整跎味餸,唔知想點,差到貼地仲有火煵鱔煲都係一樣勁多油,鱔就得幾舊,枝竹好多,又肥又硬既火煵一大堆呢餐真係背脊骨落,碟碟食淨,真係劣劣劣劣劣!!!!!!!希望呼籲各方好友切忌唔好去呢間黑店,重有如果禁煙辦睇到呢篇文章,唔該請去檢控佢地d所作所為
見餐牌好肉幾多野食就試下啦,點知坐底左之後就知入左黑店,

諗住食完餐飯都算啦,都唔會有下次

我地點左啫啫雞煲,絲瓜炆魚肚,同埋火煵鱔煲

呢餐真係背脊骨落,碟碟食淨,真係劣劣劣劣劣!!!!!!!

希望呼籲各方好友切忌唔好去呢間黑店,
重有如果禁煙辦睇到呢篇文章,

唔該請去檢控佢地d所作所為

惡劣
惡劣,難食,d油多到起碼有成寸咁多
2009-04-26
庆祝纪念