2022-07-04 108 浏览
去街去夜左 決定斬料番屋企 煮條菜就食得飯😆 宜家嘅街市 唔再局限於傳統嘅燒味店啦😏 今日就去左燒洒一族加餸 佢哋真係有好多新選擇 仲好抵食🤤我哋就揀左黑糖烤豬頸肉 自家製燒腩仔 慢煮醬烤豬肋骨同德式香腸👅 可以店內幫忙加熱即食 或者番屋企自己加熱都得🤓 由於番屋企唔係即食 所以夜晚我用氣炸鍋稍為加熱德式香腸 而豬頸肉 燒腩仔同豬肋骨就放左入焗爐🤩 黑糖烤豬頸肉一份超多 每一塊都帶少少肥 食落好正😋 加熱後加上表面嘅黑糖令豬頸肉焦香好好食👍🏻 自家製燒腩仔加熱左係脆皮架😍 半肥瘦肉質食落超嫩 高質😋 慢煮醬烤豬肋骨醬汁甜甜辣辣 慢煮烹調手法控制得剛好 一d都唔會老 送飯一流😝 德式香腸一份3條可以試哂3款口味 個人最鍾意食香草味🥰除左以上食物 佢哋仲有多款新式食品 例如燒豬手 燒春雞 仲有多款酒醉系列嘅涼拌小食😝 想加餸不妨一試 有多個街市都有分店架🌟

自家製燒腩仔加熱左係脆皮架😍 半肥瘦肉質食落超嫩 高質😋
德式香腸一份3條可以試哂3款口味 個人最鍾意食香草味🥰