2016-08-08 95 浏览
印象中   小弟細細個既時候  阿媽放床頭放左隻加菲貓  連屋企個電話都係一隻加菲貓咁唔到咁年後既今日  連食都可以同加菲貓拉上關係一入到去  基本上大致牆上面既海布   細致筷子套  都有加菲貓出現連Menu 入面都有好多隻加菲貓望左一望Menu 決定試下 黑醬油半熟蛋拉麵拉麵最重要係湯底  而同身邊既朋友唔同朋友多數中意簡D非常濃味既湯底而我就特別少少   認為湯底唔需要太濃 如果唔係就係弄巧成拙而今次呢個湯底就正合我心意  雖然佢個名係黑醬油  但係味道唔會話太濃太OVER食完之後原全唔會覺得口乾口喝   麵身師傅都預計時間得岩岩好  唔太硬身 又唔會太軟身係恰到好處  由於我仲未成功係屋企整到半熟蛋  忍唔住加10蚊叫多左隻   當然我都唔會忍得住 唔叫小食喇芝士蟹柳卷放到落口個時仲係非常熱腔腔  咬落去就會有D芝士溜出黎一碟4件  好好味!!天氣實在太熱  叫左支波子汽水解渴  真係不得了最後做左件好唔我既事  仲忍唔住叫左個甜品黎食北海道焦糖芝士蛋糕不過不失  略略硬左少少咁多  但係都好好食我諗眨下眼我就食哂走既時候突然仲走左隻巨型加菲貓出黎成間舖一大半人都排隊同佢影相而

印象中   小弟細細個既時候  阿媽放床頭放左隻加菲貓

麵身師傅都預計時間得岩岩好  唔太硬身 又唔會太軟身
當然我都唔會忍得住 唔叫小食喇
芝士蟹柳卷

放到落口個時仲係非常熱腔腔  咬落去就會有D芝士溜出黎
一碟4件  好好味!!
天氣實在太熱  叫左支波子汽水解渴  真係不得了
最後做左件好唔我既事  仲忍唔住叫左個甜品黎食
北海道焦糖芝士蛋糕

不過不失  略略硬左少少咁多  但係都好好食
我諗眨下眼我就食哂
走既時候突然仲走左隻巨型加菲貓出黎
成間舖一大半人都排隊同佢影相
而我硬係唔執輸  影埋一份喇!
睇到店內海報  今次既加菲貓主題仲會做到9月30日
其實有機會既  真係可以再戰加菲貓