2022-01-11 390 浏览
今日去石门呢边工厂区见工,朋友同我讲京瑞呢边有好多野食!哥哥仔睇吃播太多,话想食炸鸡🍗咁啱系OpenRice 见到就俾佢拣定先🤣🤣🤣食物甜辣炸鸡原本想叫熔岩芝士炸鸡,但姐姐话呢个坚辣!佢食得辣都觉得好辣🤪冇几多客嗌呢个…佢哋就介绍我试呢个,冇咁辣,但好惹味!真心好介绍❤️❤️❤️劲好食!甜甜地又唔系好辣❤️哥哥仔劲钟意估唔到弟弟都食到🤣雪山芝士炸鸡哥哥认真识拣🤣🤣🤣呢个真系好似雪山,劲香芝士,因为外卖关系,我焗热返少少,啲芝士溶一溶劲香🥰鸡肉卡巴真系劲大碌放落去有20cm长架!点解会嗌呢个呢?🤣🤣🤣事缘系上次系第二间食过好食,见到呢到有,我想再食呢个劲足料!劲好食😋好清新~~我老公分开一半话要食😂惊我饱得济又分得几靓❤️🤣炸鱿鱼须呢个系老公嗌嘅,佢话好耐都冇食过…我觉得系好有以前嘅风味🤣啲鱿鱼🦑依旧𡁻到牙铰攰🤣🤣🤣其他可以收以下嘅payment,劲方便⭕️💪🏻Menu 更新左,我以为仲有得净系加小食一个价钱🥲最后我冇加,因为佢哋嘅饮品系汽水,同埋姐姐话加钱嘅份量比较少,好似我咁拎返去share就叫regular抵啲❤️系等嘅时候见到马铁线自取免运费,我就搞笑咁问🤣🤣🤣依家屯马线系咪成条都到🤣🤣🤣佢哋

食物

甜辣炸鸡
佢哋就介绍我试呢个,冇咁辣,但好惹味!

估唔到弟弟都食到🤣

真系劲大碌
呢个劲足料!劲好食😋好清新~~

我老公分开一半话要食😂惊我饱得济
又分得几靓❤️🤣

炸鱿鱼须
呢个系老公嗌嘅,佢话好耐都冇食过…
我觉得系好有以前嘅风味🤣啲鱿鱼🦑依旧𡁻到牙铰攰🤣🤣🤣
炸鱿鱼须

其他

可以收以下嘅payment,劲方便⭕️💪🏻

佢哋笑住讲最远只系大围至乌溪沙咋
嗱嗱嗱
有福啦🥰可惜我唔系住马铁沿线🥲

2022-01-11
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
用餐时段
下午茶