2024-05-03 9 浏览
之前疫情原因,以前上环都有Arte by Padaria,跟住转为网站订购,当时仲好记得去买个乳猪全体造型蛋糕🍰,超可爱超好食!啱啱行过K11ArtMall,知道佢地登陆咗呢度😍😍要去买啦!今次我就试佢哋全新推出创意慕丝挞系列,以水果同埋坚果作主调,一共有6款口味可以拣。装饰上以「浪漫」的法式甜点为风格,每款都分别有不同特色水果同坚果味,而且都好香浓,又好睇又好食💞🫐蓝莓杏仁慕斯挞〰️粒粒蓝莓加上低层以杏仁同慕丝为主挞,估唔到啲蓝莓仲好脆好新鲜!🍓士多啤梨杏仁慕斯挞〰️士多啤梨一向都系好独特嘅香味,同个杏仁慕丝挞好夹好五星嘅甜品💓除咗创意慕丝挞之外,佢哋仲有主打香港首创「咸甜点艺术品」法式可颂夹心球,外面系可颂皮,入面唔同口味嘅内馅!而且再加推全新8款口味嘅创意曲奇系列、各款造型或迷你蛋糕 ,冲击味蕾之余,变化多款特色甜品,令视觉、味觉找到一些新玩「味」!每款特色都已经有售啦!快啲去买🛍️啦!❣️ Arte by Padaria📍 地址:K11 Art Mall B2/F Kiosk No. 5

蓝莓杏仁慕斯挞

士多啤梨杏仁慕斯挞