2021-01-20
呢間喺尖沙咀人氣🔥創新😍三文治店,我已去過幾次,今次就帶咗朋友去開心🥳share叫咗兩個Lunch set 歐陸監獄鐵板三文治+沙律+香桃薑茶 ($93)呢份創意滿份嘅三文治,又通粉又肉丸又薯餅,朋友話睇到真係好吸引🤤 麵包烤得金黃色,夾著豐富嘅餡料,肉丸夠哂juicy, 仲有流心蛋、通粉、生菜、香脆薯餅及熔岩芝士😋 味道複雜得嚟都幾好味😆套餐沙律一啲都唔馬虎,材料十足,仲有好香脆嘅芝士片。呢排凍凍地,最適合飲杯熱薑茶,仲加入甜美香桃味蝦兵蟹將鐵板三文治+三日三夜自家手切薯條+薰衣草洋甘菊花茶 ($101)餡料有炸得酥脆嘅軟殼蟹,完全係因為醬汁而腍咗。 小龍蝦🦞沙律味道調得剛好,為這份三文治帶來滋潤。而爽口嘅紫椰菜絲及醋漬紅蘿蔔絲令味道倍添層次😋😋。薯條唔知係咪真係切左咁耐🤣🤣 不過我幾鍾意呢個size,香脆有口感,仲可以食到裡面軟滑嘅薯仔蓉創新口味令人讚嘆,值得最試
叫咗兩個Lunch set
歐陸監獄鐵板三文治+沙律+香桃薑茶 ($93)
套餐沙律一啲都唔馬虎,材料十足,仲有好香脆嘅芝士片。
呢排凍凍地,最適合飲杯熱薑茶,仲加入甜美香桃味
創新口味令人讚嘆,值得最試