2019-10-18
呢間放題身邊有好多朋友食過,正價食嘅有,團購嘅有,信用卡優惠嘅有,feedback都係話唔錯嘅,今日兩條友來個早飯試試。知道佢地都幾多人食,所以早少少到,估唔到都已經好full下。我地坐喺類似房入面,一共四枱客,冷氣開得夠大,所以都唔會侷,而且抽風都ok呢度放題任食,包括有刺身、燒肉、串燒、熟食,店員會自動波上一碟肉同刺身先,所以我地完全唔急,慢慢睇定左咩其他野食。刺身、小食、沙律基本款有齊,包括三文魚、甜蝦、帶子、油甘魚、八爪魚。肉類真係好多選擇,包括澳洲和牛唔同部位例如西冷、牛肉眼、牛胸腹,仲有美國牛肋骨、牛柳粒、牛舌,其餘肉類有豚西冷、香草雞片、雞肉腸,仲有海鮮例如海老同鯖魚。除左燒肉,仲有菇菌、南瓜呢啲野菜。而家每兩位仲會送一隻龍蝦,好新鮮熱辣,龍蝦大隻,肉都算爽,免費來講收貨刺身拼盤樣樣都會有啲,三文魚、帶子、甜蝦、八爪魚同一款是日空運魚生,整體都好新鮮,唔會輸俾日式放題,單睇呢碟野我地印象已經幾好。比較驚喜原來有海膽添,雖然唔係任食,但份量都幾大方,仲跟埋紫菜,難得仲要幾滑溜鮮甜,好在咋呢個燒肉拼盤一影相,就個個都知道係呢間餐廳,因為每款都有塊牌仔標示,相機食先!當中我覺得
食完一轉,我地都追加左幾款肉,仲有朋友最鐘意嘅雞肉腸,正!呢度個火唔會好猛( 除左燒雞果時),所以啲肉都唔會話痴網或者燶。
串燒點左雞皮、雞軟骨串同雞肉,每枱都會有岩鹽同燒汁,點少少已經好好食不過要留意燒雞皮果時火會幾旺,我地燒到兩枝竹籤都爛埋。
螺肉
泡菜
可惜天婦羅只係上左蟹柳,忙中有亂可接受。
啲入口位置會有雪糕櫃,呢度movenpick都任食,我食左幾杯!唔怪得啲friend都話CP值幾高。