呢排見到好多人食午市,但係上班一族表示不能享受,唯有晚市試一次啦(始終無煙無味真係幾吸引)👍🏻海鮮首先自助區已經放滿哂即食而新鮮既海鮮,包括有: 熟蝦、翡翠螺、青口等等,而QR CODE 既點餐紙上亦都有海鮮燒烤拼盤 : 牛油青口、大蜆、大蝦等等,海鮮款式可以話應有盡有。大蝦爽口,蜆肉無沙,青口厚肉,質素不俗。同時間沙律吧款式都應有盡有,記住可以拎返少少泡菜同生菜可以包肉食。👍🏻刺身/壽司放題少不了刺身,呢到真係一應俱全 : 油甘魚、立魚、甘蝦、北寄貝、八爪魚同帶子樣樣齊,放題質量而言都叫做美味,新味。不過想極力推薦手作刺身韓牛壽司 (如果你夠膽食生牛肉真心大推),生牛牛味香濃,肉質軟嫩,食完而家仲好回味。另外仲有一款韓國必食既醬油蝦,味道新鮮,醬油不會太咸,蝦頭仲有少量既蝦膏。👍🏻肉類主打1++韓牛,牛肉沒有醃製,肥瘦均勻,肉質軟嫩,食左唔會覺得好油膩。除左牛,而牛舌一向係燒物必食,爽口有牛香。牛肋骨係有醃過,燒起上來去就變得JUCIY,就連法式羊架都相當驚喜,肉質好腍,騷味唔重,好易燒都好易離骨。不過轉盤燒烤爐第一次用,唔係好識拿捏時間

👍🏻海鮮

👍🏻刺身/壽司

👍🏻肉類

不過轉盤燒烤爐第一次用,唔係好識拿捏時間