(非会员)
2006-01-06 5 浏览
佢地o既埋單計數方法真係好令人質疑,當晚我地6人去晚飯,到埋單時候佢地比左一大堆單.我地check,當然我地每人叫咩餐什麼價錢,大家心中有數,但佢地d數亂七八糟,我明明叫個海南雞飯係$40,但我睇單佢地既然打$43,照道理我緊係會問佢點解係$43呢? 但佢地員工又答我話係有野飲所以+3元.但其實我個餐又冇野飲個喎!咁同佢問清楚啦,突然間有個女待應走埋o黎答傘.又話咁總數岩唔岩先,喂,大佬呀你比大埋單我check,個小數已經唔o岩,我點知個大數o岩唔o岩先,結果,原來攪清楚,佢地計數方法係計總數,所以佢地比大堆單你,你唔駛理.佢地咁做法係咪好誤導d客人,佢地計錯數先,但佢地既然唔認錯,重話佢地公司一向都係咁做,冇問題.態度輕挑,不知所謂,所以我已決定唔會再幫襯,其實之前我去過好幾次已發現佢地d服務態度有問題,經過今次之後唔會再有下次.你地都唔好再幫襯,因為佢地而家己經慢慢咁加價,冇以前咁低食!