屋企人生日 🎂 疫情關係唔想出去太多人嘅地方慶祝🥳🥳咁唯有叫到會💓 一家人睇住電視 📺傾下計一齊慶祝生日啦😚😚日本一口和牛炒飯配飛魚子🐟呢個真係超級足料🤤 飛魚子同和牛都好多下架😋 而且d飯炒到粒粒分明👅👅 夠乾身!好味👍🏻👍🏻黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿 🥢首先要讚下個汁真係好正😍而且每一啖都有淡淡的黑松露香氣🤤🤤 最緊要係通粉索晒個汁😋😋真係兩磅都唔夠食啊🥳🥳即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨🐽呢個個味道真係極濃郁!! 食落去少少甜甜辣辣🌶 夠晒入味~~真係超級開胃ahhhh👍🏻泰式原隻豬手配秘製汁🐷餐廳好貼心已經幫我哋去咗嚿大骨👍🏻👍🏻豬手經過長時間燉煮令豬皮充滿骨膠原,肉質軟嫩🤤🤤蜜糖芥茉雞鎚🍗雞槌同蜜糖簡直係絕配啊~~如果再點埋個芥末醬就真係更添驚喜💓💓 雞槌肉質滑,小朋友一個可以搶住食幾隻😋泰式燒豬頸肉🐷燒豬頸肉真係爽口彈牙、香口又惹味🤤呢個簡直係我嘅至愛😋😋點埋個汁辣辣地真係極正!! 意大利青醬焗澳洲大啡菇 🍄 大啡菇十分多汁爽口!!底部仲有啲沙律🥗開party健康首選🥳🥳🥳朱古力布朗尼🥧呢個一打開個小朋友就走哂過黎啦 hehehe 佢地整得唔會太甜🤤仲有濃濃嘅朱古力味❤️😍
屋企人生日 🎂 疫情關係唔想出去太多人嘅地方慶祝🥳🥳
咁唯有叫到會💓 一家人睇住電視 📺傾下計一齊慶祝生日啦😚😚

日本一口和牛炒飯配飛魚子🐟

黑松露野菌燴長通粉配西班牙火腿 🥢

即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨🐽

泰式原隻豬手配秘製汁🐷
餐廳好貼心已經幫我哋去咗嚿大骨👍🏻👍🏻
豬手經過長時間燉煮令豬皮充滿骨膠原,肉質軟嫩🤤🤤

蜜糖芥茉雞鎚🍗

泰式燒豬頸肉🐷
燒豬頸肉真係爽口彈牙、香口又惹味🤤
呢個簡直係我嘅至愛😋😋點埋個汁辣辣地真係極正!!

意大利青醬焗澳洲大啡菇 🍄
大啡菇十分多汁爽口!!底部仲有啲沙律🥗