2021-11-07
最近屋企裝修好忙,成家人都要落手落腳幫手,前幾日媽咪都幫手我哋清裝修廢料,知道大家清完都好攰,所以我就提早咗預訂咗呢一間都會同大家一齊分享。係眾多嘅食物裏面,我哋揀咗呢一堆嘢食,朋友推介過話佢哋嘅質素幾好,而且送到黎都仲熱辣辣,我哋都好期待。M4終極鴛鴦炒飯Q1泰式滷水原隻豬手一隻P3孜然香草燒春雞900g伴薯菜S4 打冷滷水拼盤配酸辣醋S2芝士菠菜忌廉汁焗龍利魚柳P9鹹蛋黃芬蘭雞鎚P2 北海道忌廉蟹肉薯餅配茄汁P6 美式燒汁即燒豬肋骨黎到嘅時候,見到啲食物都幾大兜,性價比不錯,尤其是個人最愛就係孜然香草燒春雞,帶帶隻原隻烤雞,令人好有開party嘅感覺,決定下次聖誕節,再同d friends訂呢間!北海道忌廉蟹肉薯餅就好軟滑,入口有好juicy嘅感覺,如果唔係怕肥嘅話我一個人都可以食晒咁多件😆。仲有就係鹹蛋黃雞鎚都好特別,食落去有好多鹹蛋黃碎,但係又唔會太鹹,好香口,不錯。鴛鴦炒飯亦係份量驚人,我哋成家八個人食都食唔晒,要留返聽日帶飯,好抵。仲有佢哋個極度巨型嘅漢堡包亦都好壯觀!!打冷滷水拼盤裡面,最中意就係雞腎,好彈牙又入味,食完都覺得有種意猶未盡嘅感覺。整體黎講質素都好唔錯啊,可
M4終極鴛鴦炒飯
Q1泰式滷水原隻豬手一隻
P3孜然香草燒春雞900g伴薯菜
S4 打冷滷水拼盤配酸辣醋
S2芝士菠菜忌廉汁焗龍利魚柳
P9鹹蛋黃芬蘭雞鎚
P2 北海道忌廉蟹肉薯餅配茄汁
P6 美式燒汁即燒豬肋骨
整體黎講質素都好唔錯啊,可以encore😄。