2021-06-22
最近好多餐廳同CAFÉ, 都用CBD大麻二酚入饌, 不嬲鍾意試新野既我,就緊係去試下啦 😋 好多人一聽到大麻兩個字可能擔心會上癮, 其實佢係大麻提取物,有輕微既放鬆同鎮靜功效, 唔會上癮, 同埋食落無咩特別既味道🤣我Order左板燒西班牙八爪魚海鮮炒長米飯配秘製醬油汁 🐙 日式芥末忌廉香煎廣島蠔闊條麵 🍝 同埋士多啤梨乳酪沙冰🍓 八爪魚炒長米飯一上枱就超級香 😋 用鐵板上熱辣辣 👍🏻 未影完相我就忍唔住偷食左啖 🤣 八爪魚勁軟熟, 超易咬開 👍🏻👍🏻👍🏻 加上好印度風味既醬油同長米, 整體感覺勁fusion 😋 廣島蠔闊條, 蠔都好新鮮, 但略縑wasabi 過濃。佢地係Open Kitchen,不過可能因為抽風唔算好好既關係,會feel 到D 油煙味,可以再改善下味道 🌕🌕🌕🌗🌑環境 🌕🌕🌕🌗🌑服務 🌕🌕🌕🌗🌑性價比 🌕🌕🌕🌗🌑小貼士 ❤️ 佢地既食品係可以俾你揀加品加CBD 既, 所以如果真係好擔心既話, 可以走CBD
味道 🌕🌕🌕🌗🌑
環境 🌕🌕🌕🌗🌑