2020-03-05
呢排武肺來勢洶洶,的確令好多人無意欲出街食飯,夜晚好多鋪頭都索性閂門唔做生意😥 雖然廣華街不嬲都好多食店,但平日夜晚去都真係得返一半鋪開門😕 不過成條街最旺一定係呢間黃店🤣 要排隊都無損大家幫襯嘅意欲😌 店員好搞笑 話唔洗派飛等位,因為佢會認得哂啲人😬 面盲症的我表示佩服不已🤪——————————————————🍜肉燥拌麵 $42微暖嘅台灣麵質地充滿彈性😆 肉燥比我想像中多肥豬肉😝 不過夾埋啲配料食係好豐富嘅口感 一啲都唔膩 份量又剛好🤩 特別要提係個自家製麻辣醬😍 一定要撈埋嚟食😍😍😍 唔食辣嘅我都覺得好惹味🤤 佢係得麻味無咩辣味 所以用嚟撈麵真係一流💯-🧀芝士玉米蛋餅 $40呢個係第二推介要食嘅😋 超多芝士 仲要係流心㗎🥰 大大舊 料俾足😗 不過有小小膩 都可以接受嘅🤪 當小食咁食嘅話 要兩個人食呀呢個😎-🐤鹽酥雞 $38舊舊都炸到好香口又大大舊🌞 唔會死咸味 食得出係醃過一段時間😛 記得趁熱食😌—————————————————❌不設加一服務費🕰星期一至日 11:30 - 23:00🔄Encore 指數 9/10 (間鋪超黃 好多poster⚡ 質素不錯 要幫襯多幾次呀‼️)
——————————————————
🍜肉燥拌麵 $42