第一次覺得一間餐廳體驗差到要即刻申請一個ac寫食評。坦白講真係見成幾百個好評又咁啱路過先一試。首先排個半鐘如果係好食或者性價比高既冇所謂,好野係要等下但間野係有四大問題-首先我地叫左個$128既香草石板燒牛,加左35蚊升級同埋肥牛火鍋$88個個肥牛火鍋既牛個樣好似幾好,但食落就似香口膠,一共四片,我食左兩片都頂唔順放棄左,同吉X家既58蚊火鍋差唔多,之後個香草石板燒牛,,只係普通牛加掩料,味精整到佢好香但完全冇牛味-然後就係服務態度,唔知係攰定係點樣,黑口黑面就算,有收服務費既餐廳都冇服務,更唔指意冇收服務費既有咩服務。但係送個餐黎餐具都冇?用手指燒牛?叫一次就行一次,叫佢地俾兩對筷子就淨係拎一對,叫佢地拎匙羹就唔彩你,自己走去拎佢地又話唔係擺個度呀,咁大佬你拎比我先得架,又唔擺當眼處又叫唔彩,你想點姐??-三係食物安全問題,沖野飲個短髮姐姐途手攞個d蠟精加火,之後冇洗手直接沖野飲俾人。整魚生個個整整下魚生又走去加火,拉門,整其他野,用番整魚生對手套,真係唔敢再食!-四,明明落單個時講左貴個杯野飲跟餐價,佢又好似扮唔明咁用左杯平既跟餐,你咁樣賺錢食物質素又一般叫人點樣再幫襯?唔驚中伏既
第一次覺得一間餐廳體驗差到要即刻申請一個ac寫食評。
坦白講真係見成幾百個好評又咁啱路過先一試。
首先排個半鐘如果係好食或者性價比高既冇所謂,好野係要等下
但間野係有四大問題
唔驚中伏既可以一試,或者你地有更新體驗!
當時既所見所聞,其他日子唔清楚,整壽司的店員一時整壽司,一時出來關店門,唔肯定有冇換手套
2020-06-21