2020-11-15
朋友約食飯話想試呢間初見,我話都有興趣喎,即早早book,到左食飯當日,book左位等齊人先入坐。入坐後整體感覺都唔錯,之後打開menu睇食嘜,因為得60分鐘時間🙄我就決定左食安格斯牛肉鍋,一個叫板燒雪花牛肉,另下兩位叫左初見香草吉列牛肉,再加個小吃併盤。落單如果想食刺身,湯同野飲就加35蚊我地坐4人枱其實都好細點解呢,第一湯來放低未到5分鐘,野飲來,之後刺身,主食來,牛肉第一個來,真係好迫同危險,因為有一個姐姐放落來時完全唔睇路一野放落來,如果唔係大家身手敏捷,可能湯沖身火燒手,之後再來大家有經驗就叫佢地慢慢小心,全部野來曬時個小吃併盤又來埋,根本無位放,果個姐姐完全唔理咁是但想搵位攝,我話轉頭再俾。講到食物質素唔好太大期望,朋友串我你食呢個咁似大x樂邊爐餐,咁質素上初見好好多,但食完後覺得唔係話好特別,只係價錢上88你覺得抵。。刺身係最好~初見香草吉列牛朋友俾我試左兩粒,可以但無咩牛味,仲要真係勁細塊,要燒好耐先夠脆口,但牛已太熟了。。至於板燒牛肉有朋友話無咩牛味,但食落唔係話好差。小吃併盤,有明太子雞翅~咸,餃子ok,金栗紫薯餅同一口芝士基本。今次經驗來說都唔會再去,時間短,位置
落單如果想食刺身,湯同野飲就加35蚊
刺身係最好~
今次經驗來說都唔會再去,時間短,位置迫,野食一般。。趕頭趕命,食完成身油煙味。。睇相影到咁靚唔代表一切