2018-01-07
雙拼蟹膏,芥末蜜糖章魚燒($35) 黎到葵廣既第三餐,我地就黎到位於3樓,係Comebuy、 貢茶對面既章魚燒舖頭:) 之前都有試過呢間,覺得幾足料,所以今次都帶埋朋友黎到試新口味 本身淨係唸住叫6粒蜜糖芥末味章魚燒,點知係我落單既時候朋友突然改變主意話要食蟹膏味~好好彩職員立刻話有得雙拼:’P 我地去到呢間舖頭既時候大約12;30,前面都有幾張單 但我地等左冇10分鐘,就有得攞黎醫肚啦!不得不讚下佢既速度~ 講番佢章魚燒既質素先 - 章魚好大粒,佔丸子大約1/2吧,甘大粒食落去真係好滿足!! - 粉唔多 所以都唔會覺得好膩好“濟“ 至於蜜糖芥末味 - 蜜糖芥末醬同平時食開既分別唔大 * - 唯一可以講既係佢呢個配搭幾好,幾開胃 輪到我好欣賞既蟹膏味 - 好耐冇食過蟹膏啦,係每一粒丸子上面都有滿滿既蟹膏,大大啖食落去比蟹膏充斥住你個口腔既感覺很美好。 - 蟹膏唔鹹,幾香 - 大力推介!下次再黎我都會揀佢的!
蟹膏味 蜜糖芥末味 雙拼
好好彩職員立刻話有得雙拼:’P
不得不讚下佢既速度~
講番佢章魚燒既質素先
- 粉唔多 所以都唔會覺得好膩好“濟“ 至於蜜糖芥末味
- 蟹膏唔鹹,幾香
- 大力推介!下次再黎我都會揀佢的!