2020-06-03
Home office耐左都想岀去呼吸下新鮮空氣岀得去點少得食返啲好野慰勞下自己今日突然想飲椰汁冰諗起佢地嘅椰汁冰唔錯就山長水遠咁走去食飯一入去點少得叫個小食拼盤開下胃 小食拼盤就最岩我呢啲咩都想食又咩都食唔多嘅人 呢個小食拼盤平均水準都唔錯 不過最值得點名嘅係佢地嘅炸春卷 炸到外皮相當脆口就不在話下 而且仲保持到入面蔬菜絲嘅爽口 真係之後又叫左幾串串燒過下口癮 佢地咩串燒用特別香料醃製 未食已經聞到好香 而食落真係無令我失望 肉質多汁口感鮮嫩 真係想食多幾串 奈何胃口有限下次先最後叫左個滑滑雞嘅叻沙食 食開嘅啲滑雞嘅朋友都知點睇啲雞新唔新鮮就係睇下雞有無皮下嘅透明膏狀物 佢地嘅雞真係唔講笑每舊都有之餘仲非常之咁嫩滑 完全唔會令你有韌嘅感覺~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~結果我話黎飲椰汁冰唔記得影低佢地個椰汁冰 唔緊要下次再去再補返
岀得去點少得食返啲好野慰勞下自己
今日突然想飲椰汁冰諗起佢地嘅椰汁冰唔錯就山長水遠咁走去食飯