2017-10-02 644 浏览
之前想食好耐, 但成日以为啲野食份量好大, 要一家人来吃先叫到野食, 原来2人都ok四小并九转小肠好食好弹牙, 另外个豆腐就麻麻, 黑色𠮶个似黑色牌中华沙津, 酸酸甜甜好醒胃百秒黄花鲜味同嫩滑, 推介莆田扁肉汤以为「汤」, 但其实汤底偏咸, 我认为不适宜饮用, 而小云吞数量很多, 2人当主食都可以, 我们觉得它有点像到台湾吃的肉丸汤. 叫左个菜同埋炒米粉虾无鲜味, 餐牌介绍有十多种配料, 原来不少是由前菜(花生, 紫菜干), 菜, 同四小并(豆腐丝)中已食过哈哈不过这种米粉特别在口感幼细, 我都几钟意但只会说这会是一个家常小炒主食份量不大, 都方便情侣叫𩠌, 呢度都有套餐,有二人到10人不等价钱都OK唔贵, 以米之莲一星餐厅来说,可以叫平添早点用商场 app拎位, 就唔洗等咁耐

四小并

鲜味同嫩滑, 推介

莆田扁肉汤

叫左个菜
同埋炒米粉

不过这种米粉特别在口感幼细, 我都几钟意
但只会说这会是一个家常小炒主食

价钱都OK唔贵, 以米之莲一星餐厅来说,可以叫平添
早点用商场 app拎位, 就唔洗等咁耐
2017-09-30
等候时间
10 分钟 (堂食)