2021-05-18 19 浏览
朋友推介左我黎呢間地中海菜既餐廳,第一次試地中海菜,有新鮮感~環境非常之舒服,坐位好闊落,7點到已經開始多人入坐🔸墨西哥夾餅 - 辣雞肉Taco上面有大量雞絲、沙律菜同醬汁,看似細細個,但分量相當足,夾餅唔係脆身果隻,比較濕潤,整體口感幾豐富🔸生吞拿魚切片伴青芥辣汁生吞拿魚係厚切,外層烤熟,而中間係半生熟狀態,肉質結實,青芥辣汁會有少少攻鼻,比相像中夾!🔸海鮮拼盤串燒第一次食呢類既海鮮串燒,賣相相當特別,打卡一流,有三文魚、吞拿魚同大蝦三款海鮮,三文魚特別好食,魚油好香而且嫩滑多汁,再用水牛城辣椒醬同包一齊食,幾有趣既一道菜🔸Peach, Mango And Passion Fruit Smoothies 賣相十分夏日,果味清新濃郁

🔸墨西哥夾餅 - 辣雞肉

🔸生吞拿魚切片伴青芥辣汁

🔸海鮮拼盤串燒

賣相十分夏日,果味清新濃郁