曾經有一排好迷沾麵,喪食吾同既沾麵!但個時都未try過三田既沾麵,今次開左尖沙咀分店就有機會去食下~好耐之前已經聽過三田製麵所既沾麵不錯架啦!所以都帶點期待~我地點左一人一碗麵,濃厚豚骨魚介辛沾麵 $80及尖沙咀店限定既豚骨拉麵 $78,沾麵既大小係可以揀小中大,而特大先需要加錢~我就揀左中既凍麵!限定既豚骨拉麵個湯底都幾濃郁,我地重口味所以加左$8加辣度!而我就更愛沾麵既麵條,煙韌彈牙啲!同埋佢既湯底都吾會好咸,恰到好處!魚介味仲幾重!我大愛半熟蛋,夠溏心又吾會漬得太咸!叉燒偏瘦,但吾會乾同嚡!但我個人就鐘意油脂重啲既!之後點左個芝士蝦球中間有芝士爆出泥,蝦球亦吾會過於彈牙而顯得不自然,我都幾鐘意!食麵之前店員仲好貼心遞上圍巾,好窩心!我會再來的!
好耐之前已經聽過三田製麵所既沾麵不錯架啦!所以都帶點期待~

之後點左個芝士蝦球
食麵之前店員仲好貼心遞上圍巾,好窩心!我會再來的!