一連四個星期一都有$19 下午茶優惠,嚟到最後一星期優惠既飯餐係<三文魚沙律牛肉飯>。分店都開左好一段時間依然係咁混亂,舖頭面積比以前細好多,所以都明白點解排晒長龍,但我見廚房淨係派餐分餐職員都有四五個,卻依然非常亂,外賣執漏了雞汁,我即時提醒,個員工竟然叫我問佢旁邊同事拎,然後一問個個扮聽唔到,其實原本那位執外賣的員工拎返俾我就完事,因為我見已經pack 好左好多外賣雞汁,明明可以好快解決到既事,點解要繞一圈,反而費時失事。牛肉都係一如既往的水準,三文魚沙律配有紫菜好好食好開胃,呢間分店俾既份量都合理,因為樂富的分店俾的餸份量好少,如果有漬物野菜之類配菜,例如今次的三文魚沙律,可以好肯定只會俾好少份量,不過因為員工合作性效率問題,買個外賣都要等成15分鐘,唔會特別幫襯了。注意:張相係朋友第二間分店幫襯後send 俾我,我外賣三文魚沙律份量只有佢張相既 3份1 ,紫菜更加冇咁多,希望吉野家可以留意下分店食物既水準,質素份量真係好參差。

外卖自取