2021-12-21 25 浏览
韓國炸雞一陣都係我至愛❤️🇰🇷今次黎呢間估唔到有驚喜🥰各口味炸雞都好出色👍🏻-🍳黃金鹹蛋炸雞 $118熱辣辣既脆脆炸雞,配上酥軟既鹹蛋黃,不愧係本店鎮店之寶!每塊炸雞既外皮都比層層既鹹蛋黃醬包裹住🥚,啖啖口感豐富,食完都要吮下手指食到乾乾淨淨👋🏻🐝蒜香蜂蜜炸雞$98蜂蜜炸雞差唔多間間韓式炸雞店都有推出。點先可以喺炸雞界凸圍而出,咁緊係要有別出心裁既醬汁啦!呢到d炸雞採用新鮮蒜片特調蜜汁🧄,食起黎甜得黎有點小清新!正!🍄炸菇$48日式炸雜菜天婦羅大家就食得多,原來蘑菇🍄 都有得炸架!薄薄既炸皮加埋fresh fresh既菇汁,外脆內軟🔥。食炸雞食到膩,可以食返蘑菇中和下油膩感。🍕海鮮薄餅$128唔好睇個pizza嬌滴滴咁,其實足料足秤。細細個pizza鋪滿左密密既海鮮配料 🐙🦑🦐🦀 例如:蟹柳、蜆肉、蝦、魷魚等等,完全係物超所值呀🤩🦀️軟殼蟹忌廉意粉$98超級巨大軟殼蟹炸到酥脆可口🔥size都相當大!creamy嘅意粉軟硬度十分適中,好掛汁🍜估唔到韓國餐廳會咁出色!
🍳黃金鹹蛋炸雞 $118

🐝蒜香蜂蜜炸雞$98