2019-09-29 112 浏览
強烈建議大家淨係食benedict就好喇‼️-brick lane 既benedict出名應該好多人都知,今次就叫左Salmon Benedict($105)同Parma Benedict($108)😆😆😆 2款Benedict都冇令我失望呀,雞蛋🍳既火喉煮得恰當好處,芝士🧀同三文魚又或者parma ham既鹹香十分之夾,雞蛋切開,中間既蛋汁即刻流哂出黎,之後麵包🥯再吸返d蛋汁,一滴都唔會浪費,食落口感勁之豐富😋 如果一早起身就食到咁正既早餐,真係為一日差足電😍-我地仲嗌左個Cheesy fries($78),芝士份量唔夠,又唔夠味,薯條🍟係麥當勞薯條質素,唔夠香脆,唔值依個價!至於Truffles Angel hair($168)即係黑松露大菇天使麵,淡味而且天使麵煮得太淋,一patpat咁,真心唔係好掂🤦🏻‍♀️-最後我地嗌左個vanilla pancakes($88),可惜令人失望😞。pancakes太厚,似食緊麵粉,就算雪糕同蘋果粒係正常,都挽救唔返!-如果淨係食Benedict我會俾100分,但係其他食物質素真係相差太遠喇😂
強烈建議大家淨係食benedict就好喇‼️