2021-12-16
今日同阿媽去尖沙咀, 諗住睇燈飾, 順路去呢頭食嘢, 商場好多嘢行, 附近的燈飾都好靚見到去呢間餐廳咁多人,就決定入去食啦😆😆見到佢又有pizza又有丼飯, 仲有扒餐🍗🥩🍖咁我今日呢就叫咗個:日本a4 和牛匝岩手和牛扒丼 配埋溫泉玉子,佢仲有啲火箭菜同埋有啲蒜片喺面,個溫泉蛋嘅熟度啱啱好,上到碟畀我哋介開一刻,當啲蛋汁留咗出嚟,再撈落啲珍珠飯度,直頭有啲似台式燉飯嘅感覺,但係佢仲冇咁膩,同埋鮮味啲佢嘅和牛片亦都比我想像中多, 食得出佢有啲炭燒味,同埋佢唔會太熟, 一食落去就感到啲油脂,充滿住成個口,跟住個牛嘅咬感都好鬼正!!我再加多咗杯熱朱古力配泡沫鮮奶, 上碟嘅時候佢仲會擺得明治朱古力喺側邊😍😍邪惡嘅我,就將成粒朱古力放咗入個朱古力入面嚟飲😜😜😍 佢唔算好濃我鍾意,同埋好重鮮奶味,我相信係明治全脂鮮奶,所以好滑好好味😆😆呢間鋪頭嘅裝修同埋食物都好適合打卡,下次人多啲我諗住試埋佢個pizza都好似幾好食!!
見到去呢間餐廳咁多人,就決定入去食啦😆😆
見到佢又有pizza又有丼飯, 仲有扒餐🍗🥩🍖