2019-05-11 115 浏览
今日同埋同事出中環見客早收工,同事撩我陪佢食d野先走人,反正有啲餓,咁就一於陪下佢啦xpppp我問佢想食咩,佢就答我想食日本野,突然想食鰻魚,我之前食過呢間佐敦店既鰻魚好正,知道呢頭都有分店,所以就帶同事黎呢度食 :)雖然主打雞白湯拉麵,但鰻魚飯亦係呢度既大熱黎架!!!同事咁想食鰻魚就二話不説咁order左一份 活燒蒲燒鰻魚飯定食$198~~~晏d仲要返屋企開飯既我就唔食飯或者麵啦,淨係要一份由店員推介得中環店呢度限定既 活鰻鹽燒$88~~呢度既鰻魚都係生劏即燒既,師傅仲會好細心咁抆番啲鰻魚細骨出黎添!!!正正因為咁,所以都要等耐少少先有得食,但有得食好野當然唔怕等啦啦啦啦♥♥同事既定食除左有一盒以肥厚鰻魚蓋面既鰻魚飯之外,仲有一小碟前菜同熱湯!同事好滿意我既推介,一路食一路話好正XDD我既 活鰻鹽燒等多陣都黎埋啦~~~本身都覺得一串串燒要88蚊都幾貴,但食完之後就知道係值回此價♡♡♡活鰻相當厚身!魚皮燒至脆身,肉質嫩而肥美,加上已去細骨,所以食落真係啖啖肉,每一口都係滋味呀✔✔✔我地仲即場下載左佢地個apps成為會員,免費換左罐勁爽既汽水添

雖然主打雞白湯拉麵,但鰻魚飯亦係呢度既大熱黎架!!!

同事好滿意我既推介,一路食一路話好正XDD
我既 活鰻鹽燒等多陣都黎埋啦~~~