2021-03-30 926 浏览
今日食咗一间好特别嘅餐厅!人生第一次食蒙古菜😋 lunch hour都好多人嚟,外国人特别多!午餐套餐都几抵食,俾主菜价钱,送自助bar(有沙律前菜,汤,水果等等),另外套餐有送饮品同埋甜品拼盘。自助bar形式多样化,菜都新鲜~我好中意个broccoli soup,好creamy之余,有淡淡西兰花香😇2个套餐,份量都好多😊特别钟意个羊肉串烧,一啲都唔膻,个烧汁咸淡适中。个肉亦都肥瘦适中,口感好好。羊肉大大嚿,但唔会觉得个肉好「谐霎霎」!食落仲好juicy添!另一个西藏酱汁烩肉煲,拣咗鸡肉。个酱汁配搭薄饼同埋饭都好味,唔会过浓,职员话会辣,但系我觉得一啲都唔辣😆 略嫌南瓜多咗啲,我本身唔系太喜欢南瓜嘅质感最后另上嘅甜品拼盘,冬甩几好食,唔会成旧粉团咁,我捞埋隔离嘅strawberry mousse一齐食。西瓜都几清甜,头先食完咁多肉,食返西瓜好refreshing!餐厅气氛好好,装修都靓午餐套餐配嘅自助吧

自助bar形式多样化,菜都新鲜~

2个套餐,份量都好多😊

蒙古香喷喷火焰烤肉串烧

西藏酱汁烩肉煲

另一个西藏酱汁烩肉煲,拣咗鸡肉。

餐厅气氛好好,装修都靓

午餐套餐配嘅自助吧
2021-03-29